Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Кухтіна Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Кухтіна Н. М. 
Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції України [Електронний ресурс] / Н. М. Кухтіна, Д. А. Янушкевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 547-554. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_87
Попередній перегляд:   Завантажити - 190.386 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Кухтіна Н. М. 
Дослідження естетичних властивостей тари горілчаних виробів [Електронний ресурс] / Н. М. Кухтіна, Т. О. Чорна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 266-268. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__69
Попередній перегляд:   Завантажити - 765.648 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Кухтіна Н. М. 
Система технічного регулювання харчових продуктів: проблеми і перспективи [Електронний ресурс] / Н. М. Кухтіна, Д. А. Янушкевич // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 118-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_44
Попередній перегляд:   Завантажити - 400.68 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Кухтіна Н. М. 
Товарознавчі аспекти дослідження ікри кабачкової як овочевої продукції для ринку країн–членів СОТ [Електронний ресурс] / Н. М. Кухтіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 306-310. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__76
Попередній перегляд:   Завантажити - 828.057 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Кухтіна Н. М. 
Оцінка якості та формування нових споживчих властивостей карамелі льодяникової [Електронний ресурс] / Н. М. Кухтіна, Ю. М. Колєсніченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 274-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__66
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.724 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського